Sivut

sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Kala tarttui kalaan. Uutinen by Iltalehti.

Hei!

Tässä on nyt pientä hiljaiseloa tullut vietettyä, koska kalaan ei vain yksinkertaisesti ole tullut ehdittyä erilaisten projektien takia jotka ovat vieneet suuren osan päivästä arkitöiden jälkeenkin. Katsotaan jos tässä syyskuun lopussa ja lokakuun aikana muutenkin tulisi käytyä enemmänkin kalassa. Toki olisi vielä tuosta loppu elokuusta pari tarinaa kerrottavana, jotka on jääneet myös näpyttämättä kiireellisyyden takia.

Mutta tässä tänään aamulla osui uutisotsikoista silmään kalastusaiheinen uutinen. Uutisotsikko itsessään olisi voinut olla vähän jotain muuta, kuin kannibalismia huutava. Kyseessä siis Iltalehden uutinen otsikolla "Kalamies taisteli kannibaalihauen kanssa saaliista".

Tilanteessa oli siis kalamies saanut hauen pyydykseensä, mutta samanaikaisesti isompi hauki oli päättänyt tarttua tuohon pyydeksessä olleeseen haukeen. Molemmat hauet oli kalastaja saanut ylös, mutta vapauttanut myös veteen. Teksitissä kalamies sanoi, että kala joka pyydykseen oli tarttunut aiemmin ja johon isompi hauki upotti hampaansa, ei välttämättä selvinnyt kauan vedessä. Sen verta isot puremajäljet olivat jääneet.


Harvoin tälläisiä tilanteita varmaan kellekkään osuu kohdalleen, jossa kala iskee kalaan kiinni kesken pyydystämisen. Yleensä vain löytyy toinen kala toisen sisältä perkaamisvaiheessa vasta :-)



- Niko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti